-----------------------------------
Teo
27 Aug 2009 20:22

Adresa geamgeriei din Bucuresti
-----------------------------------
Acea geamgerie din Bucuresti de unde am cuparat 2 discuri de sticla cu grosimea de 10 mm si unde au fost taiate in fata mea cu compasul cu diamant, se afla pe strada Turturele ( langa fosta discoteca Why Not) . Nu stiu sa va spun numarul, dar este aproape de intersectia de la Mall ( Dudesti ), faceti dreapta spre Bulevardul Unirii. Acolo puteti intreba cetatenii din zona si va pot indruma. Chiar azi am fost in zona sa vad daca mai exista si atelierul este tot acolo.
2 discuri de sticla 10 mm grosime si diametrul de 140 mm, m-au costat 25 Ron plus o " Bere " cum s-a exprimat geamgiul, ca sa mi-o traga la polizor pe margini, pentru a nu exista pericolul sa ma tai la mana. Mergeti si discutati cu ei. Nu mereu au sticla de 10 mm, dar azi , dupa ce au scotocit au gasit cateva petece de geam din care mi-au scos discurile respective. Aceleasi discuri le-am cumparat cu 7 ani in urma, tot de acolo iar cu ele mi-am construit o oglinda de care sunt foarte multumit si in ziua de azi.
Necazul este ca nu mai aluminizeaza acolo, cum am facut eu atunci. Mi-au zis azi ca au vandut aparatul de aluminizat. Poate stie cineva unde se pot aluminiza oglinzi in Bucuresti  si eventual nu la preturi " astronomice ".