-----------------------------------
Doru Dragan
14 Aug 2009 18:09


-----------------------------------
Ai dreptate, Mircea. Nu am citit si nici macar nu am de gand sa citesc despre ''hypochromat''. Ce e si mai grav este ca daca nu bagam eu in seama topicul asta nu cred ca cineva l-ar fi bagat. Incearca sa intelegi ca lumea astronomilor amatori americani este mult diferita fata de cea a celor europeni ca sa nu mai spun de cei romani. Americanii au epuizat demult subiecte pe care noi trebuie inca sa le abordam. Din aceasta cauza ti-am atras atentia de mai multe ori sa incerci sa abordezi subiecte mai de pe la noi din batatura. Ai fi putut foarte simplu sa-l intrebi si pe Tavi ce parere are despre ''hypochromat''. Teama mi-e ca ti-ar fi raspuns mai dur decat mine. In ceea ce priveste aportul meu in ale opticii, chiar daca nu am pus mana, am pus capul, am investit si ceva finante (nu am casa si nici masina noua) si am pus mai ales suflet. Probabil ca despre asta ti-ar fi putut spune si Gavrila. Ceea ce ramane de retinut din toata povestea asta este ca ''hypochromat''-ul este un subiect complet neinteresant pentru lumea mica a opticenilor romani.