-----------------------------------
Emil
30 Iul 2009 23:36


-----------------------------------
Salut,
Theogon: chestia cu Austria este relativa pentru ca in afara de camera Nova tot echipamentul (sub o forma sau alta) apare si la alti astronomi amatori din tara si aici ma refer si la montura EQ-6 Pro. Poate doar un acces mai rapid si mai direct sa zic asa la produse (filtre etc.) cu livrari de 2-3 zile de la data comenzii dar si asta e relativ (nu am magazin de profil in apropiere asa ca sunt nevoit sa fac comenzi on-line).
Sunt constient de faptul ca daca ramaneam in tara probabil ca hobby-ul ar fi vegetat undeva intr-un colt de creier nebun asa ca poate ca am avut noroc pe de o parte dar cu pierderile de rigoare (familie, prieteni - oare merita?).
Chestia cu multa pasiune sunt de accord, stiinta de a face as traduce prin o gramada de nervi mancati cred ca am fi astfel mai realisti  :D .

IontuD: multzam de comentarii, le apreciez si am sa incerc si mai departe sa v-a uimesc (ai exagerat putin aici) poate astfel pot sa transmit celorlalti din bucuria (?) de a vedea ca totusi iasa ceva din imaginile mele.

Numai bine la toata lumea
Emil