-----------------------------------
Doru Dragan
28 Mar 2009 08:39


-----------------------------------
Ceea ce nu-ti permite "Atmosfera" acestui forum este sa faci pe misteriosul detinator al unor secrete. Zici ca totul este tinut la secret iar dupa aia ne recomanzi sa cautam mai atent pe internet. Nu-ti dai seama ca singur cazi in ridicol. Ai ceva de spus, spune clar. Nu ai, TACI.
Ceea ce nu-ti permit eu este sa-i prezinti pe nord-coreeni ca pe niste cercetatori pasionati de stiinta. Ceea ce se-ntampla acolo nu este "un nevinovat experiment nord corean de ordin tehnic" ci este testarea unei rachete. Nu doar "americanii nu privesc cu ochi buni" ci toate statele din regiune, inclusiv Japonia si China. Nu este vorba despre descoperiri de ultima ora ci despre teste militare care pun in pericol regiunea. Coreea de nord este o monarhie ereditara de facto care se ascunde sub masca hidoasa (pe care noi am vazut-o din interior) a unei "democratii populare". Dictatorul tarii este un descreierat care-si tine poporul in cea mai neagra mizerie si-i pune sa topaie pe stadioane pentru a-i reprezenta imaginea (si de astea am vazut si noi). Asa ca ... las-o jos ca macane :?