-----------------------------------
mafalda
27 Mar 2009 01:14


-----------------------------------
Nici o problema, daca domnu admin zice stop, asa va fi, e sfant, stie dansul cand trebuie. Dar fiti sigur ca este destul de inteligent, stie ca pt. descoperirea ideilor corecte este nevoie de timp si anumite stimulente declansatoare, chiar de contradictii temporare.  Se cheama euristica inventivitatii.
Dar eu nu sunt chiar badaran, mahala, ironic, arogant, etc., ca altii., se poate urmari si compara...Imi place un anumit fel de umor, care percuteaza cu efect. S-ar putea ca din zicerile mele special ticluite sa se prinda ceva, sa trezeasca in timp idei ajutatoare la cei tineri si nu numai.  Cand spun ceva, eu chiar stiu ce spun, si e dreptul meu sa-mi imbrac ideile si sa-mi aleg stilul, e marfa mea.  Daca vreti numai "stiinta oficiala", care ati vazut unde nu duce, atunci multumiti-va cu ea. De la mine ati putut afla unele lucruri corecte si extrem de valoroase, chiar daca acum nu le credeti si nu le intelegeti. 
Situatia e destul de grava in randul romanilor, poate prea cuminti in privinta credulitatii oficiale. Dar extrem de obraznici si violenti cand le spui ca mai exista si alti Dumnezei, in afara de cel mostenit din familie, oficial.
Personal n-am nevoie de laudele nimanui, le detest. Urmaresc, educ si sortez extrem de multi tineri studenti si chiar mult mai in varsta. Dar numai pe aceea care devin inventivi cum trebuie, fara sa le spun totul in clar.