-----------------------------------
betelgeuse
20 Mar 2009 22:37


-----------------------------------
Stefanele, tata, desi esti "incepator", ne-ai dat o lectie de retorica jos cu palaria! (lui zoth). Altadata fii te rog, mai atent la dictare, iar cand ajungi acasa cu textul, vezi si tu cum faci, si posteaza un rezumat, ca ne mananci timpul pe gratis, nu de alta. Nu era mai simplu sa zici: da domnilor, mie imi place de barba lui cutarescu si il sustin neconditionat in actiunea lui altruista de-a prinde si a linge macar ciolanu' (ca de unde carne la vremurile astea). Stiam toti din prima pe cine sustii, din ce partid faci parte si sub ce culori lupti...  Uite, de pilda, cum face Danut Ionescu, de altfel un om de mare valoare si o tinuta morala cum rar intalnesti. Am avut ocazia sa-l cunosc personal si stiu bine ce spun. Uitati ce ne spune el cu sinceritate, legat de actiunile dedicate Anului International al Astronomiei, nestiind de fapt cum stau lucrurile pe Dambovita si Arges in jos...  

"Salut,

Revin si vreau sa mentionez felicitariele pe care D-na Jennie McCormick personal le-a adresat lui Valentin in PUBLIC la adunarea lunara a lui Auckland Astronomical Society ...   tot la propunerea lui Jennie au avut o intilnire telefonica cu Vali, intilnirea a fost inregistrata video iar Jenni urmeaza sa lanseze pe you tube un mesaj adresat Romaniei prin intermediul lui Vali...

Asta se intampla in Noua Zeenlanda la cateva zeci de mii de kilometri de aici.  Este si normal sa se vada asa lucrurile cand stii sa tragi bine de sfori. Spuneti-mi domnilor si mie cine-i acest "Vali" care face toata treaba in Romania, sa stiu si eu cui ma inchin si pentru cine lustruiesc osul?