-----------------------------------
florin1982
18 Iul 2006 04:53


-----------------------------------
Nu sunt cercetator, sunt student. Prin urmare n-as avea cum sa vorbesc mult pentru un cercetator. In acelasi timp vorbesc fix cat vreau eu pentru a clarifica anumite lucruri, care sunt evident neclare cel putin tie.

Nu stiu si nici nu m-a interesat cum isi face ARCA selectia si prin urmare e cel putin deplasat sa afirmi:"aia de la ARCA au facut o trupa (in care nu te-au bagat si pe tine) "->"Drept urmare tu te-ai luat si te-ai dat cu americanii si cu bombele lor nucleare".

Prin urmare astept sa ma informezi cu ce ma priveste pe mine activitatea ARCA sau/si lucrurile legate de ARCA.
Cand decizi sa citesti corect ceea ce-ti scriu sa ma informezi si iti voi explica inca o data cum stau lucrurile daca nu se vor fi clarificat pana atunci.

Florin


Pentru un cercetator, vorbesti cam mult :) Ce tot ii dai cu fotbal, rosii, piturca si alte zarzavaturi :D Mai pe scurt, din cate inteleg eu, aia de la ARCA au facut o trupa (in care nu te-au bagat si pe tine) care se ocupa cu rachete cu apa minerala :( si alte abureli de astea (asta-mi aduce aminte de unu', James Watt :P ). Drept urmare tu te-ai luat si te-ai dat cu americanii si cu bombele lor nucleare :shock: (ptiu, duca-se pe pustiu). Ai vazut ca se poate si mai pe scurt si mai pe intelesu' omului de rand :D