-----------------------------------
alexconu
15 Mar 2009 02:42


-----------------------------------
Forever_Man are dreptate totala. Chiar nu conteaza cine organizeaza ce. Important e ca astronomia sa fie comunicata catre public. Tocmai asta ziceam si eu in mesajul trecut. Toata lumea e libera sa organizeze ce vrea cum vrea. Se pleda doar pentru o oarecare unitate la nivel national. O unitate in comunicare (avem un logo in limba romana identic cu oficialul, de pilda), o evaluare nationala a proiectului ca sa vedem unde am facut bine si unde am facut mai putin bine, o evaluare a aparitiilor media si tot asa. Nimeni nu vrea sa impuna ceva. Nimeni nu vrea sa organizeze in locul altuia. Site-ul ala vrea doar sa stranga la un loc activitatile romanesti si atat. Nu sa-si asume vreun merit in locul altuia. Da, a aparut tarziu, perfect de acord. De ce? Din acelasi motiv enuntat de tine: mandrul comitet nefunctional si foarte romanesc. 
Nu-i mai frumos sa trimiti presa la un site in limba romana unde sa gaseasca toate informatiile decat sa-i invarti pe site-ul in engleza? De ce nu ne usuram munca?

Chestia cu interesu comercial imi veni fiindca nu gasesc nici un motiv decent care sa ma impiedice sa anunt din cand in cand cate un articol interesant pe jurnalcosmic. (Dar crede-ma ca nu m-am gandit vreun moment ca mi-ai cere bani pentru a pune aici niste infos; ar fi fost stupid din partea mea sa fac asta.) Evident, n-as face-o de 3 ori pe saptamana, de cate ori scriu ceva, ci doar cand ar fi ceva mai special. Mi s-a parut chiar haioasa chestia lui Caragiale si de interes public. Chiar daca e netehnica :)

Si imi pare rau pentru domnul din Dabuleni. Au fost pepenii stricati anul trecut? Atat de stricati??