-----------------------------------
florin1982
15 Iul 2006 11:18


-----------------------------------
pentru dragon (cred ca el a scris mesajul respectiv):

... de unde si pana unde ar trebui sa stiu eu raspunsul la intrebarea "cum e cu ARCA (agentia nonguvernamentala  :?  facuta in pripa), Ansari X Prize, Demonstrator, Stabilo, STRACAAT etc.". Banuiesc ca intrebarea ar fi cel mai bine adresata celor care se ocupa de ARCA. Nu sunt membru al echipei ARCA deci nu cred ca intrebari legate de ARCA ma privesc pe mine direct si/sau indirect.

Referitor la intrebarea "Cum de nu esti pe-acolo? De ce-i lasi pe bietii baieti sa se zbata singuri?". De ce ar fi trebuit sa fiu pe acolo? Si de unde pana unde se zbat singuri? Din nou lucruri pe care probabil ar trebui sa le adresezi sub forma de intrebari celor de la ARCA si nu mie.

As ruga ca atunci cand se adreseaza intrebari... sa se adreseze persoanelor "raspunzatoare" de lucrurile "ilustrate" in intrebarile respective. (a se observa ghilimelele pentru a nu se considera ca prin "raspunzatoare" am pretinde ca persoanele respective ar trebui sa dea socoteala cuiva...).

Cu stima,
Florin


Sper sa ajungi si tu la varsta mea si atunci sa-ti aud parerile despre frustrare. E usor sa vorbesti la 24 de ani din Louisiana (ai grija cu tornadele alea). In ceea ce priveste ESA si ASR am mai consultat si ce mai zic alti baieti de pe alte forumuri si ramane cum am stabilit, mai e mult pana acolo. Apropo de chestiile astea, cum e cu ARCA (agentia nonguvernamentala  :?  facuta in pripa), Ansari X Prize, Demonstrator, Stabilo, STRACAAT etc. Cum de nu esti pe-acolo? De ce-i lasi pe bietii baieti sa se zbata singuri?