-----------------------------------
Laurentiu
27 Aug 2008 14:29


-----------------------------------
As fi inteles un asemenea text pe vremea cruntei dictaturi :) As fi zis ca e un text propagandistic comandat. Dar acum, in zilele noastre? 

Ironia Dvs. este complet gratuita si nicidecum un argument - nici pro nici contra. 

In ceea ce priveste cariera profesionala a d-lui Vaduvescu, cele spuse de mine pot fi verificate cu un pic de bunavointa (puteti incepe cu http://www.google.ro/search?hl=ro&q=ovidiu+vaduvescu&meta=  dar, daca sunteti cu adevarat preocupat de acest subiect, nu va opriti aici - de ex. puteti scrie scrisori la institutiile la care activeaza/a activat).

Eu nu sunt nici ofiterul de presa si nici avocatul dansului ca sa fiu in masura sa-i "iau apararea". 

Imi permit insa sa intervin intr-o discutie purtata in absenta acestuia, pur si simplu din respect pentru acesta. 

Prin urmare, fie il contactati personal (si va recomand acest lucru), fie va informati din alte surse cu privire la detalii ale activitatii sale. 

In fine, nu cred ca ati retinut esenta interventiei mele in acest topic.

De aceea, repet: ideea de baza era "cooperare". Daca nu e posibila, atunci macar "respect reciproc". 

Alternativele la aceste doua posibilitati nu sunt cele mai placute.