-----------------------------------
Doru Dragan
27 Aug 2008 13:30


-----------------------------------
As fi inteles un asemenea text pe vremea cruntei dictaturi :) As fi zis ca e un text propagandistic comandat. Dar acum, in zilele noastre? "Dl Dr. Vaduvescu este un om deosebit cu mult, mult bun simt"- am zis eu ca nu? Il cunosti personal si sunteti chiar prieteni. Hmmm ... OK. "Realizarile sale profesionale sunt de notorietate" (poate le si enumeri). "Programul EURONEAR este o reusita" - ceva dovezi nu ar strica.
Asa cum scrie pe site-ul EURONEAR, au fost implicati si astronomi amatori din Romania. Ai participat si tu? Ti s-a propus macar? Ai auzit despre acest program? Cand? De unde?
Ai gasit vre-un document care specifica ceva despre asteroizii descoperiti de EURONEAR? Ne dai si un link? Putem sa facem pe baza acelui document niste observatii care sa confirme existenta acelor asteroizi, niste elemente orbitale etc. ???
Nu cred ca e in regula sa ne jucam cu afirmatiile despre descoperiri stiintifice. Daca nici in cadrul stiintei nu putem fi seriosi atunci ce sa mai vorbim de politica.