-----------------------------------
Laurentiu
27 Aug 2008 11:07


-----------------------------------
Buna ziua,

Il cunosc personal pe Dr. Vaduvescu - ba as putea spune ca suntem chiar prieteni. Este un om deosebit si cu mult, mult bun simt.

Despre realizarile sale profesionale nu mai discut - sunt de notorietate.

Faptul ca Programul EURONEAR este o reusita la care si-au adus in mod covarsitor aportul astronomi romani, profesionisti si amatori, ar trebui sa ne bucure pe toti. 

Pe de alta parte, eu nu am avut niciodata impresia ca Dr. Vaduvescu m-ar fi desconsiderat pe motiv ca locuiesc in partea de vest a tarii ori ori pentru alte motive. Dimpotriva.

De asemenea, eu cred ca daca astronomii profesionisti si amatori din Timisoara, Arad sau alte centre din interiorul sau exteriorul arcului carpatic nu au participat la programul EURONEAR acest lucru a fost, in cazul particular al fiecaruia, mai degraba o alegere proprie sau un efect al lipsei de resurse (timp, tehnica, know-how etc.).

In acelasi timp, cred ca, drept dovada de maturitate si bun simt, e momentul sa punem capat oricaror disensiuni, neintelegeri sau discordii personale. 

Poate ar fi mai bine sa cooperam, atat cat poate fiecare. Iar daca, din diferite motive (ex. opinii radical diferite) nu putem colabora, atunci, macar, sa ne aratam respect unul altuia.

Va doresc tot binele,

Laurentiu - membru al astroclubului ANTARES, Timisoara