-----------------------------------
zoth
26 Aug 2008 16:21


-----------------------------------
Mircea, am citit comentariul tau de atunci cu privire la asezarea pe mai multe puncte de sprijin, dar spre rusinea mea nu am inteles mare lucru.
Inca nu pot simula mental ce inseamna aia asezare pe mai multe puncte cand faci de exemplu observatii la 10 grade elevatie sau chiar observatii terestre, ca altfel nu-mi inchipui ca posesorii de oglinzi fac numai observatii la zenit...  :? 
 mi se pare mie ca te apuci de slefuit?? 
Sincer inca nu stiu cu ce se mananca asa ceva, am vazut si eu filmuletul cu taierea acelei bucati de sticla si inca unul cu slefuirea si mi s-au parut interesante si nu foarte complicate.
Imi imaginez totusi ca realitatea e putin mai cruda...
In plus am intrat ieri intr-o pravalie de geamuri si am vazut un raft de sticla ceva mai gros (15 mm) pe care mesterii de acolo erau dispusi sa mi-l vanda. Nu stiam inca daca e bun, de aia v-am intrebat de grosime.
Deocamdata nu stiu nici cu ce "prafuri" se face operatia in sine si nici de unde se procura acestea, am vazut ca nu a dat nimeni inca un link clar de unde se pot cumpara.
Si miscarile care se fac nu le stiu, cu ce am citit prin carti nu am reusit decat sa-mi sporesc nedumeririle, adica nu am priceput nimic.
Dar de tentat ma tenteaza destul de tare, mi-ar place macar sa experimentez, insa pe moment sunt prea multe necunoscute pentru mine...