-----------------------------------
Doru Dragan
25 Aug 2008 21:20


-----------------------------------
Auzi Mircea, ai descarcat PPT-ul? L-ai vizionat? Ti se pare o lucrare stiintifica serioasa care anunta descoperirea a 70 de asteroizi? Ti se pare rezonabil ca cineva (oricine, roman, american sau japonez) sa descopere in trei nopti (sau chiar doi ani) 70 de asteroizi? Ti se pare normal ca daca cineva face "jmecheria" asta presa sa nu urle? Si nu ma refer la Brasovul Tau, Gandul, Realitatea, Transilvania Expres, Tricolorul etc. Mie toata chestia asta mi se pare cam neserioasa. Il cunosc pe Ovidiu Vaduvescu de mai multi ani, intr-o vreme am chiar corespondat. Acum vreo doi ani ne-a vizitat aici la Timisoara si ne-am adunat la Observatorul Astronomic ca sa audiem un astronom profesionist care a reusit in strainatate. Imi pare rau dar ne-a prezentat aceleasi poze unde apare el langa diferite observatoare astronomice din lumea larga. Stie cam ce se-ntampla la Timisoara, e imposibil sa nu stie. Si totusi ne trateaza ca pe niste subdezvoltati :( Nici nu poate fi vorba de vreo colaborare. El cu estul si atat. Sa le fie de bine.