-----------------------------------
ARMANDO
26 Mai 2006 23:27


-----------------------------------
Robotii ar putea avea viata, sau nu au deja ? Cei dotati cu senzori, oare nu percep informatiile primite sub forma de senzatii ? Putem stii acest lucru ? La urma urmei viata nu inseamna neaparat ceva complex, si poate asa cum exista creaturi unicelulare, poate asa si un robot cu un singur senzor, sa zicem vizual, sa fie viu. Daca robotii ar fi vii, atunci cred ca dupa moarte li se va intampla acelas lucru ca si noua, adica vor disparea vesnic...trist.


Domnule daca ai zis robot ai zis ceva nemuritor...o structura facuta in asa fel in cat sa nu moara...Un robot nu moare decat daca il distrugi...Si noi dupa moarte vom afla ce am facut in viata:
-Daca am reusit sa trecem testul vietii dat de Dumnezeu cu brio....

Vezi trebuie sa te gandesti la viata ca la un joc de sah intre tine si Dumnezeu...DUMNEZEU Este cu piesele albe EL face prima mutare....adica nu te intreaba unde vrei sa te nasti...si de aici esti pe cont propriu e viata ta Dumnezeu nu-ti da decat cele 10 porunci pe care sa l-e respecti...Restul depinde de tine sa faci in asa fel incat sa ajugi pe drumul bun...in varful mutelui

Vedeti Dumnezeu nu ne-a impus calea dreapta n-ea dat viata si n-ea lasat pe noi sa facem ce vrem cu ea...Din cauza asta nu trebuie sa profitam in sensul bun....trebuie sa facem cat mai mult bine si sa profitam de sentimentele frumoase din viata ca e scurta:-dragostea;fericirea etc...

Acum ai in maini 2 sfere una cu bunatate si alta cu rautate depinde de tine ce alegi ;)


Sper ca a-ti inteles de aici ceva ;)