-----------------------------------
Emil
20 Iul 2008 19:01


-----------------------------------
Salut,
da la acel colimator laser ma refer (linkurile erau ca nota informativa). Confirm parerea lui Skywatcher referitoare la LaserColli de la Baader, este de calitate. Antares-ul avut anterior are: dioda laser necolimata in tubul metalic purtator iar raza laser este ovala.... deci distractie la colimare nu gluma cu un asemenea produs...
Baader-ul insa si-a dat obstescul sfarsit... adica dioda laser, cred ca sunt printre putinii norocosi, raza a devenit din ce in ce mai slaba si pentru ca am crezut ca bateriile sunt de vina le-am schimbat (cu altele de acelasi tip) pa si pusi acum nu mai merge de nici o culoare insa nici o grija ma pun eu in legatura cu cei de la Baader (a fost comanda directa la Baader) si se rezolva problema pentru ca sunt seriosi (poate printre putinii care onoreaza comenzi cu plata prin factura chiar si la prima comanda).

Numai bine
Emil

P.S. Important la laser, trebuie sa te asiguri ca laserul intra in ocular fara sa aiba joc, daca se intampla acest lucru acoperi partea tubului care intra in portocular (focusor) cu benzi adezive tip scotch pana cand nu mai ai joc. Asta pentru a asigura o pozitie corecta a laserului in portocular. Iar tubul pentru inceput trebuie montat orizontal cu focusorul in sus (cel putin asa fac eu).