-----------------------------------
Mircea Pteancu
30 Sep 2026 11:25


-----------------------------------
Care ''tineri'' dom'le ? Conform noului buletin primit de la SPCLEP, perioada mea de garantie expira abia in 2067. Deci abia am ajuns la maturitate ...  :) ... tinere !

Fac si eu parte din SRPAC si astROmania dar si din forumul astronomy.ro. Ma bucur intotdeauna sa aflu ca astronomii amatori colaboreaza intre ei.

Privitor la rapoartele deosebite ale lui Andrei: ceilalti participanti nu au luat parte la proiectul sau, au urmarit telurile proprii. Dar toata pregatirea si logistica taberei si insasi prezenta celorlalti l-au ajutat pe Andrei in realizarea proiectului observational. Ca nu-i chiar asa de usor sa mergi departe, pe coclauri cu un mastodont de 500mm, de unul singur. Se poate dar parca-i mai bine impreuna cu alti amatori. 
Mai exact nu "parca'' ci ''sigur''. 

Tin minte cand noi doi faceam mai des ''intalniri forumistice'', era mult mai interesant sa observam impreuna. Intotdeauna am aflat ceva nou sau am invatat ceva nou de la tine.

Eu nu pot sa o las pe sotia singura mai mult de 24 de ore. Nu pot pleca deci de acasa, prin tabere. Ce regretabil ca cei care nu au asemenea probleme au lasat Intalnirea de la Lisa sa dispara. Dar poate fi reluata oricand. Deci ce mai stati pe ganduri ?

Mircea