-----------------------------------
Quasar
30 Aug 2026 20:56


-----------------------------------
Salut , inca nu am laptop nou ..altul nu ma .... , nu am vindut telescoape nu am cumparat , asta e trendul . Am discutat cu AI despre meteoriti cu date precise . Asta cu putina minte zice ca detin  o comoara cu justificari chimic geologice exceptionale . Este permis dialogul pentru editare sau doar intre membri ? Am mai pus mina pe ceva meteoriti si era sa ratez anul si kg meteorit lunar in special ,   dar ochiul nu minte ! Anortoshite pur nu stiu cred ca e peste 1kg . Acestia sint atit rari cit si mai greu de identificat . Apoi vine Ai si spune ca e specific adica  o analiza planetara rarisima. Mitul cu meteoriti lunari cazuti doar in Asia a cazut demult . Au fost gasiti in America..Australia. Deci atentie.

Pentru ca au fost Perseidele , anul nu este slab ,  am numarat 14 /3h  nu am gasit e altceva . Alte perimetre probabil sint mai bogate .
P.S  A fost gasit si greu de convins sa vina cu mine ! Casa de bogatasi . Imi pare dreptate cei ce au sa se mai gindeasca !!! Cind trec pe linga ei . Nu e primul , doar semnalizat