-----------------------------------
Dbird
24 Iun 2026 14:32


-----------------------------------
@Cristian Kata
Mentiunea renuntarii la reviewuri este totusi exagerata, zic eu. Doar stai putin si gandeste-te cate reviewuri ai citit tu de-a lungul activitatii tale binoculare inainte de a ataca un eventual binoclu ... probabil si acum citesi asa ceva (pasiunea nu moare sincron cu o hotarare de moment  :D ).
Da, ai dreptate intr-o prima faza. Incepatorii au propriile lor "preferinte" toate diferite de ale tale sau ale noastre. Si pana la urma e bine si asa caci au luat binocluri la randul lor citind review-uri  :D .
Si daca utilizarea unui binoclu nu devine o pasiune ... atunci automat nu trebuie sa fii influentat de impresiile lor. Dar daca incepatorul devine un pasionat infocat, incet , incet , toate eventualele "aberatii" sunt plasate de o parte si gustul in sine se reformateaza dupa caracteristicile sa zicem mai corecte ale unui astfel de echipament. Totul tine de "antrenament", am mai zis asta. Iar "antrenamentul" se obtine dupa o perioada mai lunga de timp in care sunt utilizate, probabil mai multe modele de binocluri. Si aceasta este valabil pentru toate instrumentele optice. 
Asa ca eu va incurajez  sa scrieti despre echipamentele voastre reviewuri cat mai sincere si la obiect. Asa cum mai ziceam, cu cat vom avea mai multe surse de informatii despre un echipament cu atat mai mult acest aspect ne va optimiza financiarul in corelatie cu pasiunea.
PS- de exemplu fara review-ul tau nu investeam in Sky Rover