-----------------------------------
CristiB
27 Mai 2026 09:02


-----------------------------------
Sorin ti-a iesit un porumbel din gura,  chiar acum m-ai prins pe un astfel de drum pe munte numit si drum forestier.
Iti atasez cateva mostre ca sa-ti dai seama cam cum sunt drumurile forestiere de aici. 
Pana si iepurii merg pe ele pentru ca e mai bine decat direct prin padure. 
A se vedea ultimele doua fotografii.
Urmatoarele patru fotografii de deasupra iepurilor arata drumul pentru caprioare,  acolo primesc iarna mancare. Pana si ala e mai bun decat multe drumuri din satele din Romania,  si stiu ce spun, am crescut intr-o comuna compusa din 11 sate.
Cat despre asa-zisele drumuri forestiere ce sa zic,  multe comune din Romania si-ar dori astfel de drumuri prin satele lor.  Chiar si unde e casa mea parinteasca drumul e mult mai rau decat ceea ce vezi in fotografii. Si se mai numeste  si ,,Strada Principala "! &#128578;
Una peste alta insusi Adi Minune daca vine cu Ferari-ul lui pe aceste drumuri nu va indrazni , cu gandul la autostrada, sa mai cante:
,,Intoarce-te in viata mea
 Nu pot trai fara tine!"

PS: iepurii nu se vad prea bine,  mai mult se pot ghici,  a trebuit sa fac crop, erau cam departe de mine,  dar se intelege despre ce este vorba. 
PS2: cum ti se par aceste drumuri Sorin, e loc si de  valiza mea transportata cu masina?
PS3: intre timp valiza a trecut printr-un proces de mitoza.&#128578;