-----------------------------------
Cristian Kata
08 Mai 2026 18:09


-----------------------------------
Degeaba vorbim de SRBC si de Loava, e imposibil sa isi poata imagina cineva ce sunt aceste binocluri, realitatea e mult peste ce vezi pe net.  Da, se vede in filmari ca sunt foarte bune, dar in realitate e incomparabil mai bun, terestru le da peste nas cam la toate, nu vorbesc de cele fff scumpe, Victory, Swarovski dar si acolo sunt comparabile. Doar ca eu am o retinere fata de roof la stele, pt ca nu am pus mana pe nici unul care sa zic ca aduna stelele cum le aduna un porro foarte bun, si fiind vb aici numai de stele nu ma risc sa recomand roof. Dar daca ar fi vb de terestru, SRBC/LOAVA sunt de nedescris fara nici o exagerare, la cati bani costa sunt de vis, si chiar daca am niste binocluri bune, tot ma chinuie gandul sa iau si unul dintre astea doua, nu imi mai iese din cap campul ala enorm si definitia superba, dar pe stele raman la Fujinon pt ca acel putin mai bun se simte, dar si cand am fost la un observator la acre aveai de urcat cam mult pe un deal, va spun sincer ca am simtit Fujinonul, oricum dealul era peste suficient pt efort, asa ca am simtit Fujinonul ca avand 5kg, dar tocmai de aceea sunt binocluri pt toate situatiile.