-----------------------------------
Cristian Kata
08 Mai 2026 17:28


-----------------------------------
5 minute de proba face cat ani de citit review-uri inutile, indiferent de cine si in ce limba sunt scrise, e exact cum te-ai insura cu o fata despre care ti-a spus toate babele din sat ca e de nota zece, face cea mai buna mancare si etc, dar au uitat sa iti spuna ca vorbeste cat un sat de femei si tie tocmai asta nu iti place, asa ca degeaba a fost totul. In cazul tau, avand un ...Celestron, orice o sa iei o sa ti se para foarte bun, zmeu, doar asta tine pana vezi altul mai bun, daca nu vezi ceva mai bun...esti fericit toata viata. Nu odata am patit asta, si sunt multi aici in aceeasi situatie, cand zici "gata"...iar incepi. Proba e singura care nu da gresi (in general), restul e poezie. Cand a venit la mine colegul nostru Cornel, marea curiozitate era pt Meade 10x42, numai ca cel mai mult i-a placut Conquest 10x42, iar cu Fujinon 10x50 nu se impaca bine... Deci proba i-a dat reset, si uite asa a ajuns la SRBC care e chiar fabulos terestru, nu am nici cea mai mica retinere de a recomanda pt terestru SRBC/Loava, dar astro se poate si mai bine. Daca nu probam personal nu imi puteam imagina, partea proasta e ca acum chiar as vrea un binoclu pt terestru ca SRBC, dar asa nu mai terminam nicodata cu achizitiile.