-----------------------------------
tudor
25 Mar 2026 16:28


-----------------------------------
Discutia mi se pare ca arata urmatorul fapt: Cine &#537;tie ce vrea de la un binoclu stie ca lucrurile sunt extrem de subiective si tin mai mult de preferinte pur personale. Mie poate sa îmi placă binoclul X &#537;i altuia nu. Daca eu aleg un binoclu in detrimentul altuia nu inseamna ca automat acela este unul prost. Sunt binocluri extrem de bune la care zic "pas" nu ca nu sunt bune, ci pentru ca am alte preferinte si asteptari de la ele. E ca si cum as zice "Eu am ales Porsche în loc de Lamborghini, nu pentru ca Lamborghini e o masina proasta ci pentru ca nu imi foloseste asteptarilor si preferintelor mele". Faptul ca o persoana a plecat cu binoclul X dintr-un magazin, schimband binoclul Y cu binoclul X, nu are nici o importanta decât pentru persoana respectiva. Dacă &#537;tim exact ce vrem de la un binoclu inseamna sa avem o părere personala bine conturată. Insa daca nu avem inca experienta necesara ne vom lua după preferin&#539;ele altora, preferinte ce pot fi opuse uneori chiar preferintelor noastre inca neconturate.