-----------------------------------
Laci-B
06 Dec 2025 19:04


-----------------------------------
Deci indiferent la ce ma uit eu va trebui sa focalizez de doua ori,nu o data,cum faceam pana acum? Pai atunci e clar ca m-am pacalit.Banuiam ca nu va fi deloc practic pentru mine,dar am zis sa incerc.Cautam o alternativa porro si waterproof la Nikon EII 8x30,care imi place,dar trebuie sa ai mare grija de el daca e vremea instabila,fiind si atat de scump.Pusesem ochii pe acest TS,desi de la inceput mi s-a parut ciudat din cauza acestui tip de focus,cu care eu nu sunt obisnuit.Nu am apucat sa ma uit mai mult prin el,decat de cateva ori pe lumina slaba,si trebuie sa spun ca deloc n-am fost impresionat,Dar o sa-l mai testez pe lumina buna inainte de concluzia definitiva,daca o sa fiu in stare sa-l reglez,dar mai mult ca sigur ca o sa-l trimit inapoi,ca mai am timp.Dupa cum am mai spus-o,problema mea,pe de alta parte,e ca nu vad bine cu stangul,deci imi vine foarte greu sa apreciez claritatea doar cu acest ochi.Vad bine doar cu ambii ochi deschisi.Macar la binocluri cu dioptrii doar pe dreapta ma chinui o singura data,pana reglez dioptriile,apoi nu mai am treaba,reglez clarul doar de la rotita centrala.Inteleg ca cele genul lui TS sunt pentru imagini statice,fara subiect in miscare,unde nu-i graba sa focalizezi,si pentru oameni care au ambii ochi sanatosi.Asta e,trebuia sa ma informez inainte sa cumpar.