-----------------------------------
Cristian Kata
17 Aug 2025 21:03


-----------------------------------
Eu am un BPT 7X50 si un BPB1 7X50, practic sunt  identice optic cu o mica deosebire la forma bratelor la oculare, in rest absolut identice. Sunt niste binocluri neglijate as zice, cu un potential mult peste ce isi imagineaza  cineva care nu a probat asa ceva. Eu am comparat si cu CZ binoctem 7x50, imaginea in cel rusesc este net superioara din orice punct de vedere, definitia este vizibil mai buna, este chiar bestiala, inafara de un camp mai mare oferit de CZ 7x50 in rest este sub cel rusesc indiscutabil. Iar daca o sa comparam cu un 8x30 indiferent de model, fie el si cz, il spulbera la definitie, asta pe zi, ca daca se mai si insereaza...nu mai are sens, practic cu acest 7x vezi detalii clar pe care cu un 8x30 nici vorba sa le vezi, dezavantaj e gabaritul. Repet, e un binoclu ne bagat in seama din cauza nestiintei, si eu spun ca e cel mai bun binoclu rusesc care mi-a trecut prin mana, incomparabil cu alte rusesti, are o imagine curata care concureaza fara nici o problema cu Habicht 7x42 iar unele persoane il vad peste Habicht.