-----------------------------------
romh
23 Mai 2025 21:42


-----------------------------------
M-ati pierdut la tiktok... Recent am fost nevoit din pacate sa imi fac cont pe facebook si am dat click din greseala la o imagine de astronomie... Din toate partile am fost bombardat de filmulete si reclame despre iluminati si anunaki. A trebuit sa cumpar un abonament de la facebook ca sa scap de reclame, si asta dupa ce contul meu initial a fost raportat de cineva ca fiind neautentic si mi l-au blocat.... Acuma ca am platit, nu pare suspicios... Ma bucur ca investitorii au bani de asa ceva dar nu de creat locuri de munca... Mai ciudat decat mania conspiratorilor, este mania orveliana a puterii, care nu se lasa mai prejos si ma bombardeaza cu stiri de tiktok si pe canalele mass-media care ar trebui sa ma informeze nu sa ma influenteze... Apoi discutii despre investitii in romania. Nup, nu in astronomie, nu in aeronautica - investitii in centre de date pt AI, pt generare Video... oare la ce or sa foloseasca generarile astea de video... ma intreb. Scuzati ca aprind focul discordiei. 

Referitor la ce ati spus stiu ca in SUA, marina are activitate in domeniul astronomie prin cataloagele astea USNO. Ma intreb daca marina romana a avut vreodata activitate in domeniul asta. Sa fii marinar si sa stii sa citesti stelele are cumva o legatura... Seara faina, m-ati facut sa rad, dar linkul nu l-am deschis.