-----------------------------------
Dumitru Pop
09 Mar 2025 18:19


-----------------------------------
sorin georgescu....multumesc!
Da ai dreptate la "nici Svbony nu-s chiar de aruncat",....placut surprins de claritatea cu care
vezi prin binoclul lor...la fel a fost reactia persoanei care l-a primit in dar.
Iar pretul de pe site-ul lor .svbony.com e sensibil mai jos decat la magazinu lor de pe Ali,de aici si 
 decizia de a  cumpara de acolo,in ideea de a ocoli treaba cu vama(eu stiam ca cei sub 150 euro,nu se vamuieste)....iar toate SV202,sar de suma asta pe Ali.
N-a prea iesit cum am vrut,in sensul ca eu eram chitit pe SV202 8x42ED=119,99$....si m-am ales cu SV202 10x50ED =129.99$, au zis ca fiind greseala lor ca nu au actualizat stocurile mi-l ofera pe 10x50 
la acelasi pret.....pret final inclusiv transport a fost  134.19 US$ si am ales cu Economy Shipping.
De venit a venit la mine prin Cargus ,interesant ca in mesajul lor ca urmeaza sa livreze, era acelas numar de tracking,ce a ramas incremenit pe site-ul celor de la DHL....pina ce am primit coletul.....traseul a fost China -Germania-Ro....si nu,nu a fost nici o taxa vamala extra.
Bucuros ca s-a terminat cu bine....am avut un pic de emotii .....la ce nebunie poate incepe cu tarifele astea vamale intre blocurile astea economice SUA,China,Europa...ne putem trezi ca va trebui sa platesti pentru un produs cat nu face,deci cine are de cumparat ceva sa o cam faca .
Cele bune tuturor