-----------------------------------
CristiB
26 Dec 2024 22:40


-----------------------------------
..Tot ce pot sa spun e ca in interiorul acelei cutii vei gasi ... alta cutie  :lol: 
Asteptam venirea mosului si speram ca a avut mana buna ... cu loteria chinezeasca nu e de glumit!...

Scuze pentru intarziere , abia acum a venit si timpul desertului. &#128301;
Silviu mi-ai prelungit chinul mai mult decat e permis, abia a patra cutie era cea buna.&#128521;
Cam asa arata.  L-am cautat pe la toate incheieturile si pana acum atat din punct de vedere mecanic cat si estetic nu am gasit nimic suspect.  As indrazni sa spun ca din tot ce am luat pana acum de la APM asta e de departe cel mai cu tiglele pe casa.  Dupa cum am mai spus deja doar pe partea exterioara.  Pentru partea interioara inca nu ma pot exprima, ramane de vazut.  Insa cel ce l-a verificat mi-a promis in fata ( am fost personal la APM si l-am ales,  probabil de aici faptul ca are toate tiglele) ca l-a probat in laboratorul lor cu stele artificiale si ca la 100x a vazut, din fericire, doar o stea,  deci e cat de cat colimat. Binoclul poate si peste o suta insa trebuie lasat la Wellenform pentru optimare. 
Deocamdata primele stele pe care le-a vazut la mine sunt cele de pe fata de masa.  &#128578;