-----------------------------------
Cristian Kata
27 Oct 2024 21:56


-----------------------------------
Cristi....sa il folosesti sanatos pana te plictisesti de el. Totusi...dupa ce am citit de 2 ori ce ai scris, observat limpede concluzia: "slc e mai bun decat nl pure" :), nici tu nu crezi asta :)))), probabil si eu alegeam la fel ca tine, e diferenta de o straita indesata de malai, in plus e un binoclu bun slc dar ....nu zi amu ca e mai bun decat nl pure si ca ai facut tu diferenta intre obiective de 52 vs 56 mm si intre 14x/15x adica ai facut diferenta intre pupile de 3,71mm vs 3,73mm :), in plus daca nl pure are o transmisie mai buna chiar cu putin, rezulta ca e mai luminos atat ziua cat si noaptea decat slc :), nu zic bine? Repet, si eu alegeam la fel, dar eu alegeam asa din cauza pretului....pana numaram atatia bani cat costa nl pure sigur ma incurcam de 3-4 ori la numarat banii, plus ca mi-ar tremura rau maina cand as intinde banii la vanzator, sigur, se poate plati cu card....dar am doar SD card si nu stiu daca e acceptat :). Lasa ca o sa vina randu si la nl pure, poate in varianta 10x42 care cred ca e ceva superb, eu asa cred. Hai ca poate te ispitesc si il si iei intr-o zi, datorita si nu din cauza mea :).

Ps: odata ce te-ai uitat prin nl pure...o sa te bantuie imaginea aia pana il cumperi, lasa ca is patit eu cu altele mai ieftine decat Swarovski, asa ca... virgula cand vad un Swarovski fug cat pot nu cumva sa il pun la ochi ca iar ii bai :))), lasa ca vezi tu....:))))