-----------------------------------
CristiB
25 Oct 2024 11:30


-----------------------------------
Bineinteles ca asa ceva nu e placut, nimeni nu isi doreste astfel de situatii, insa exact in acelasi timp ca si tine am patit exact la fel cu cei de la APM dar eu am dat telefon si m-am lamurit repede care e treaba. Cred ca e acelasi motiv si in cazul tau deoarece Astroshop astepta si ea sa-i vina binoclurile de la APM, iar mie mi-au spus ca transportul e prin vama si asteapta sa-i faca actele. Avand in vedere acest lucru Astroshop era in plop cu oferirea de informatii clientilor, pentru ca insusi APM habar nu avea cand le da marfa din vama. Iar pentru ca la vama dureaza cateva zile pana cand se rezolva tot, firmele de profil, si nu numai Astroshop, au  ,,tacut" malc o perioada sperand ca cei ce comanda vor astepta cuminti. Iar asta e exact perioada care te-a nemultumit. Si eu am primit astazi o confirmare cum ca imi dau banii inapoi pe ce nu au avut in stoc.
Urarile din pacate nu le pot accepta. Pentru ca nu imi incapea nasul intre oculare si nu puteam sa ajung cu ocularele la ochi indiferent cum il setam am preferat sa mergem pe o cale amiabila, adica retur. &#128522;