-----------------------------------
Bivanus
20 Oct 2024 17:26


-----------------------------------
Dupa cum spunea ilustrul nostru inaintas Descartes (parca) "Cine alearga dupa un numar nedeterminat de iepuri are sanse sa prinda un numar nedeterminat de blanosi tinzand asimptotic spre zero" ( sau ceva de genul) asa ca , atunci cand intr-un magazin din caramida de pe alte maluri (raritetan si la ei!) am vazut in mod persistent stock la TeleVue Nagler Type4 22mm am dat alarma la CC al PCR (Cei mai Cei dintre Prieteni-Cunostinte-Rude) dintre care s-a gasit un ruman verde sa se deplasesze fiziq in locatie sa-l ia inspre tara la drum de seara. 
Pe langa faptul ca mi-am mai extirpat un bazdac , am constatat ca in ultima vreme cam indepartez telefonul de ochi ca sa-l vad mai clar , asa ca ochelarii au devenit doar o chestiune de "cand" nu de "daca":ugeek: si m-am gandit ca niste combinatii cu ER generos si AFOV pe cat de larg se poate intr-o gama de FL gen 30/22 (nativ) - 20/14.6 (cu BWx1.5) - 15/11 (cu BWx2) 10/7.3 (cu BWx3) ar fi "future proof"

EDIT: Lentilei Barlow pe 2" de la APM i se poate desuruba celula ca si la cea de 1.25" si montata direct pe EP lucreaza in mod 1.5x