-----------------------------------
sorin georgescu
12 Aug 2024 20:24


-----------------------------------
cristib, eu de cand citesc forumul asta...... nu ti-a scapat nici un rebut, nici o defectaciune, pe toate le-ai nimerit cu buba...... Sper ca la Nikon sa nu patesti la fel...... Ce sa zic, japonezii sunt mai seriosi, teoretic..... dar daca unul scapa din fabrica cu probleme (poate ca in ziua aia a nascut sau va naste nevasta japonezului de la CTC...ca inca nici nu l-au fabricat), exemplarul ala sigur se va indrepta spre tine, ca prea le atragi! Se poate face si un film, "omul care gaseste acul in carul cu fan"! .... Dar o rugaminte am, in octombrie cand iti vine Nikon-ul cu defect (probabil unicul din istoria fabricii) sa nu le scrii la japonezi treaba asta! Ca astia nu glumesc, il pun pe amaratul ala sa-si faca seppuku ! (si il ai pe constiinta, ii raman copii orfani!).

PS - cand am citit de la tine cum se rotesc ocularele cu nasul la APM 7x50 m-am crucit! .....Totusi..... cum de le nimeresti numai pe alea cu probleme ?!?! Ca sa nu mai spun ca Nikon-ul oricat de vechi ar avea pretul, tot costa cam dublu cat APM-ul "auto-rotativ"! Care la inceput iti placea foarte mult, cel putin eu asa am retinut din tot ce ai scris. Unica explicatie, s-o fi borsit vaselina in el de a ajuns ca uleiul din tigaie..... (ale mele se rotesc inca greu sau chiar foarte greu).