-----------------------------------
CristiB
10 Aug 2024 18:45


-----------------------------------

Silviu, Tudor si inca 1-2 colegi care au postat in acest topic, daca aveti accese de sugit sa stiti ca nu sunt neintemeiate. O sa va povestesc motivul. &#128522;

Am ramas dator cu un raspuns in legatura cu afirmatia de mai sus.
Au fost cativa colegi care au votat democratic si au recomandat binoclul Nikon 18x70. 
Iar daca s-a votat democratic si poporul a decis ce ar fi mai bine in situatia data atunci m-am conformat si am comandat un Nikon Astro 18x70 IF WP WF.
Problema a aparut atunci cand in momentul completarii comenzii (telefonic) , am ajuns si la rubrica pret. Eu gasisem pe internet un pret neactualizat iar cei ce primeau comanda se gandeau sa il vanda cu un pret marit avand in vedere ca a lipsit mult timp de pe piata. Insa cum binoclurile cu inel rosu de la Nikon vor mai lipsi o perioada de pe piata, nu s-a gandit nimeni sa schimbe preturile si pe site. Iar aici domnul care completa comanda a cam inceput sa se balbaie si sa-mi povesteasca despre pretul nou cu care il vor vinde. Insa aici exista o lege care spune ca pretul prezentat pe site ramane pentru client batut in cuie iar firma trebuie sa-si asume acest lucru.
Asa ca a trebuit sa-l lase la pretul de acum trei ani.
Insa imediat ce a incheiat comanda firma a actualizat pretul iar acesta era considerabil mai mare. 
De aici apropoul cu sughiturile, ati stricat preturile in piata iar unii dintre cei ce asteptau aceste binocluri vor trebui acum sa-si reconsidere bugetul alocat, iar asta probabil murmurand ceva printre dinti. &#128522;
 Firma e mare, cred ca cea mai mare din Germania, are sute de mii de clienti, cu sigurata multi si de pe acest forum.
Si pentru ca in momentul in care cautam informatii despre 18x70 am dat si peste pareri excelente despre inelul rosu 7x50 am adaugat la comanda si un Nikon Astro 7x50 IF SP WP.
Vaporul va ajunge prin octombrie, sau cine stie, poate vin paletii cu avionul, se poarta. De exemplu EDL-ul 16x80 a venit cu avionul din Germania pana la vecinul austriac.