-----------------------------------
Armand Popa
01 Aug 2024 20:45


-----------------------------------
Nu am stat pe loc nici după cele 5 evenimente postate anterior. Am continuat să popularizez astronomia în mai multe tabere &#537;i &#537;coli de vară, pe care le voi posta aici.

Ieri, 31 iulie,  am fost invitat la centrul educa&#539;ional 2gether Studio din Arad pentru a prezenta Universul!
  
A fost o experien&#539;ă extraordinară să împărtă&#537;esc pasiunea mea pentru astronomie cu ace&#537;ti copii curio&#537;i. 

Am început călătoria noastră prin Univers &#537;i am explorat misterele stelelor, planetelor, galaxiilor îndepărtate &#537;i ale sistemului nostru solar.  
 
Prin intermediul ochelarilor de realitate virtuală, am explorat stele, planete &#537;i constela&#539;ii, aducând Universul mai aproape ca niciodată. 

Cu ajutorul telescopului dotat cu filtru solar, am avut ocazia să observăm grupuri de pete solare pe Soarele nostru strălucitor.  

În plus, copiii au avut privilegiul să &#539;ină în mână bucă&#539;i autentice de meteori&#539;i - adevărate comori din spa&#539;iu.  

Ne-am aventurat &#537;i în lumea mirosurilor cosmice cu mostre speciale care ne-au permis să &#8222;sim&#539;im&#8221; Universul într-un mod unic.

Mul&#539;umesc, 2gether Studio, pentru această oportunitate extraordinară! Aventurile cosmice continuă!

Armand