-----------------------------------
dragos.n
21 Iun 2024 22:19


-----------------------------------
Coji de seminte pe jos in jurul unui foc de tabara? Asta e chiar ecologic :D . Deseuri naturale in mijlocul naturii, Se vor descompune in mod natural si vor imbogatii solul. Era altceva daca erau pe asfalt, in oras.

Revenind la subiect. Fiecare tara, fiecare popor are caracterul sau, cu plusuri si minusuri. Nu exista unul superior si altele inferioare. Cine crede asta este inselat de cel rau. Si fiecare popor are predilectie spre  anume domenii. Eu as putea sa ma plang ca acest popor are prea putina predilectie pentru artele plastice, si in concluzie am prea putini clienti. Dar asta e realitatea si trebuie sa ne adaptam.

Eu cred ca s-a ajuns la o echilibrare intre cerere si oferta, datorata stagnarii numarului de amatori,  a veniturilor de care ei dispun, si a abundentei de echipamente pe care le-au acumulat in timp. Teoria cresterii economice permanente care ar permite o crestere constanta a cererii in orice domeniu, este o ''greseala'' intentionata, care ignora demografia. Si Romania are descrestere demografica. Cresterea actuala a preturilor este rezultatul unor manevre financiar-politice, nu e naturala.

PS. Ma intreb, daca in locul unei monturi iEQ45, era o montura de aceeasi capacitate, la acelasi procent de reducere fata de magazin, dar pe sistem Harmonic Drive, in cate zile se vindea?