-----------------------------------
Cristian Kata
04 Dec 2023 20:06


-----------------------------------
Ce gluma... In schimb stiu pe cineva la care nu i-a picat bine concluzia de la review-ul pentru Lacerta Prime 10x42, asa ca a simtit nevoia sa faca niste "probe" in care sa iasa mai cum vrea el. Aceste discutii in principiu nu au rost dar am sa spun public ca sa zic asa un lucru pe care l-am auzit de la ni&#537;te cunoscuti pasionati de optica si ei, care nu au cont pe forum pt ca ei spun ca pe acest forum sunt cativa mai vechi care daca spun ceva toata lumea trebuie sa aplaude, uite ca eu nu aplaud de aceasta data pt simplul fapt ca nu am nici cea mai mica incredere in aceste comparatii, cand incepi cu faptul ca la Prime e dificil sa reglezi DIP....asta deja are legatura cu cel care foloseste binoclul si nu cu binoclul, daca poti sa aduci astfel de "defecte" unui binoclu atunci si eu pot sa iti spun de unde provin acestea. :) Nu e nici un fel de atac la persoana sau jignire, pur si simplu nu dau crezare celor spuse de tine. Avem dreptul la opinie, fara jigniri sau altele de acest fel, exact cum oricine poate sa nu creada ceea ce eu spun in review-uri mele. Fara suparare. :)