-----------------------------------
Siryana
10 Sep 2023 21:19

Achizitie binoclu drumetii/concerte
-----------------------------------
Buna seara!
Sunt Diana si ma bucur sa va cunosc.
Voi fi sincera cu dvs si voi incepe prin a recunoaste ca am intrat pe acest forum in speranta ca voi gasi o indrumare corespunzatoare din partea unor persoane pricepute. Deja simt ca mi-a crescut capul in diametru tot cautand pe internet cea mai buna solutie pt.problema cu care ma confrunt. Pe scurt: sunt obligata (moral) sa fac cadou unei persoane de sex feminin un...binoclu. Toate bune si frumoase doar ca sarbatorita este o fatuca slabuta, mioapa si mare amatoare de excursii si concerte, prin urmare am nevoie de un binoclu care sa ii ofere posibilitatea sa il vada de la distanta pe papa la balcon si eventual plombele solistului de la Rammstein fara sa cada in fund datorita greutatii acestuia si fara sa o deranjeze la ochelari. 
Initial, ma oprisem asupra unui Bresser Hunter 10x50 care nu imi facea o gaura in buget prea mare, toate bune si frumoase pana am citit niscai recenzii care m-au bosumflat. Am gasit apoi un Nikon ACULON A211 10x50 dar la fel, parerile sunt impartite si mai mult m-au debusolat decat sa ma lamureasca...
Prin urmare, cu bunavointa moderatorului dvs care mi-a activat contul si pt.care ii multumesc, indraznesc sa va rog politicos sa ma ajutati in gasirea unui binoclu pentru care sa nu trebuiasca sa fac un mic credit dar care sa ofere o surpiza placuta si mai ales utila sarbatoritei. 
Va multumesc frumos pentru amabilitate si anticipat pentru sfaturi. Bugetul este in jur de 1000 lei.
Cu stima!