-----------------------------------
CristiB
27 Aug 2023 19:27


-----------------------------------
,,
in care am avut un Swarovski SLC 10X42 WB, (nu varianta actuala ci cea dinainte cu verde mai deschis pe camuflaj) la care rotita centrala mergea in gol, avea filetul uzat complet fiind din ceva material non-metal, un soi de plastic/abs, inclusiv tot corpul cu balamale cu tot, am crezut ca este un fake initial dar nu era....ideea este ca a primit altul nou de la Swarovski cu toate ca nu avea acte pe el, asta a fost acum vreo 3 ani cred, deci alt binoclu nou, cel defect a ramas la ei. In cazul asta parca nu te mai intereseaza din ce e facut, sau poate nu atat de mult, e vorba de seriozitate din partea firmei, puteau sa spuna clar ca e uzura din cauza unei folosiri anormale...etc, ca e vechi si iar etc. Oricum am vedea lucrurile tot firmele de top raman in picioare atat timp cat banii nu sunt un impediment"

..spunea odata Kata.
El a primit in schimbul defectiunilor atat componente pentru un Zeiss nou cat si un Swarovski in totalitate nou. Foarte frumos!
Deodata a uitat de seriozitatea firmei si altele de acest fel.
In fine, eu am un fix...
Draga Kata, aici ai o incredibila dreptate, cheltuieste vreo 10 mii de Euro pe diverse instrumente si apoi o sa-mi dai probabil dreptate. Cu toate ca nu banii sunt criteriul pricipal, ci acele firme de top de care aminteai.