-----------------------------------
Bivanus
14 Aug 2023 22:11


-----------------------------------
Pai dragilor , cum batranul maestru Li si-a dat si cu ciocanul cu care forja aluminiu in ... anumite zone moi...si varianta originala a LHalter e anuntata sa reapara candva , undeva , in iarna anului 202X ;  am zis sa imi incerc mana la un pic de DIY/ATM de nivel entry level , adica nimic confectionat doar resurubarit ce aveam prin casa. Am inlocuit sina Vixen cu una un pic mai lunga , am desfacut bara de la Matzocaraie si am fixat-o la un capat al noii sine si la celalat capat am fixat LBracket-ul. 
Arata decent , daca o sa ma hotarasc la versiunea asta insa trebuie ori sa tai bara ori o sa fac rost de una mai scurta ca iese mult in afara .
Mi se pare mai greu de echilibrat ca varianta initiala , a trebuit sa caut nu doar greutatea si pozitia ei dar si punctul de fixare al sinei pe clema laterala DAR o data gasita zona magica am fost placut surprins de cat de bine se misca, acum ca am cu ce sa o compar este mult mai fina miscarea pe Azimut (paradoxal) . In continuare am tubul mic , de abia astept sa pun tunuletul de 4 inchi , din experimentele anterioare am o banuiala ca aceasta configuratie o sa-i placa mai mult dar vom vedea. 
Dezavantajul principal pe care il vad este ca a trebuit o greutate mai mare pentru echilibrare , eu vroiam o montura mai light , nu portabila ci mai degraba mobila dintr-o miscare gata asamblata fiind  :D