-----------------------------------
GunDALF
25 Iul 2023 16:12


-----------------------------------
Fiecare este liber sa isi puna un produs la vanzare la ce pret vrea, dar deasemenea trebuie sa te astepti la discutii. E normal, si face parte din vanzare.


Nu, nu e normal. Negocierile se fac in privat. ;) Asa se obisnuieste pe-aici. Cu atat mai putin interventiile de genul aceleia pe care le-a avut "moderatorul".

Nu vreau sa comentez despre altii, dar eu obisnuiesc sa-mi descriu obiectele pe care vreau sa le vand cat mai acurat. Adica, daca am spus ca ceva e impecabil sau ca nou, ori in stare excelenta, asta inseamna ca sunt exact asa. Cum poti sa descrii, de pilda, o montura (un telescop sau un trepied) folosita ocazional, de 5-6 ori decat ca impecabila? Altii le descriu asa si te trezesti ca ai cumparat una/unul care scartaie din toate incheieturile si nu mai e in toate mintile. Am patit-o. 
Fii sigur ca stiu sa-mi calculez preturile si, cand le pun, asta subliniaza starea obiectului. Si nu tin intotdeauna mortis sa le vand, ca le-am cumparat din munca mea... n-am mosteniri sau castiguri la loto... sau la poker.
De pilda, pe pachetul SW Mak127 am primit in privat "oferte" de 800-1000 lei. Tu ce zici? Nici n-a avut sens sa le mai raspund. Stiu, "viata e greu, nu multi poate". ;)