-----------------------------------
GunDALF
25 Iul 2023 06:59


-----------------------------------
12% "reducere"
Discutiile astea sunt normale, si te expui la genul acesta de "dezbateri", atunci cand vrei sa vinzi ceva.
Nu trebuie sa sarim de fund in sus daca lumea nu este 100% deacord cu parerea noastra..
12% reducere la un filtru impecabil (adica, ca nou), care nu se uzeaza decat daca-l iei cu smirghel sau il iei la ciocane, mi se pare decent. Dar, stiu, romanul vrea la jumate... poate chiar moaca.
Problema e ca la alte vanzari, cand a venit cate unul cu astfel de interventii, i-au fost sterse. N-am sarit de cur in sus, doar am semnalat ca o astfel de interventie vine din partea unuia care trebuie sa asigure exact contrariul...
Apropo, au fost zeci de vanzari cu preturi chiar mai mari decat ce se putea gasi pe net, dar n-am intervenit.



Ce-ai sărit a&#537;a? Primele două mesaje ale mele au fost pentru a identifica exact ce vinzi, dacă n-ai fost clar (din punctul meu de vedere) încă de la ini&#539;ierea topicului! Al 3-lea mesaj a fost de mul&#539;umire...

Lol, a fost clara de la inceput intentia. Daca venea de la altcineva, mai ca nu mi-ar fi pasat. Vrajeala ta tine la copii de gradinita. Oricum, nu sunt deloc surprins.