-----------------------------------
zoth
16 Apr 2023 10:38


-----------------------------------
Organizarea unei astfel de tombole, in cazul in care este aprobata de moderatori, mi se pare un lucru bun si un gest cat se poate de nobil.
Sa vedem care va fi raspunsul moderatorilor si cat se va lasa asteptat. Tre sa punctez cu aceasta ocazie si o nemultumire personala in legatura cu activitatea lor: cu cateva exceptii, lasa prea mult timp de asteptare pentru o reactie iar cand o exprima este de multe ori ezitanta sau neclara, de parca nu ar dori sa se implice in rezolvarea unei probleme interne ... Reactia asta de tip "mormoloc" se pare ca a molipsit aproape intreaga activitate de pe forum. Noroc uneori cu cei nou veniti care sunt mai nonconformisti pana se acomodeaza cu atmosfera ...
Revenind la tombola, cred ca cel mai bine ar fi ca inscrierile sa se faca public pe topic ca sa nu existe sau sa se nasca ulterior discutii. Moderatorii nu trebuie sa se sperie de inscrierile de pe topic caci nu vor fi 2700 la numar ci mult mai putine ... Apoi tragerea la sorti efectuata dupa regulile impuse de moderatori la data cand persoana care doneaza, o doreste.
Si tot cel mai bine ar fi ca persoana care face donatia sa trimita direct "obiectul" castigatorului.

Dupa cum vedeti am ajutat cu o parere, daca mai pot face si altceva va rog sa spuneti.