-----------------------------------
CristiB
15 Apr 2023 21:36

Tombola binoclu Nikon Aculon A30 10x25/ nou
-----------------------------------
....sincer nu stiu daca asta e sectiunea potrivita pentru acest lucru dar alta mai buna nu am gasit. 
Deci .. nu e vorba de o donare pur si simplu, cu toate ca pana la urma tot aia e, dar totusi daruirea acestui binoclu trebuit sa decurga altfel. E un cadou de Paste! 
Din acest motiv ii rog pe moderatori, sau daca e nevoie pe admin, sa permita o organizare a unei tombole. Nu stiu daca a mai existat pe site asa ceva , nu stiu daca e permis, dar sta ca si cadou un binocluri Nikon Aculon 10x25 absolut nou cu factura si garantie.  Nu l-am testat pe cel ce va fi castigat pentru ca momentan e doar comandat, insa l-am testat in magazin si eu zic ca e super -ok. 
Ca si reguli de desfasurare a tombolei, in caz ca e aprobata, totul e simplu:
- au dreptul sa se inscrie toti membrii forumului ce sunt inscrisi pana la publicarea acestui anunt. Exceptie sunt doar eu!
Astfel evitam inmultirea conturilor fixate doar pe acest scop.
- tragerea la sorti va fi pe data de 27.04. si se va desfasura dupa cum doresc responsabilii forumului.
-premiul va fi trimis de mine direct castigatorului, sau daca e mai simplu pentru moderatori, va fi trimis lui Silviu iar el il va da mai departe, cu o singura exceptie,  cazul in care el insusi va castiga sau in cazul in care nu  doreste sa se implice. Mira-m-as, cum se spune, sa nu doreasca sa ajute !!!