-----------------------------------
virusrusesc
05 Feb 2008 03:50

cateva indicatii
-----------------------------------
Salut tuturor, sunt nou si nu prea am nici in clin nici in maneca cu astronomia insa mi s-a intamplat ceva interesant.Mi-am cumparat din state un laptop iar cand am primit pachetul inauntru era de fapt un binoclu.Prima data m-am inervat teribil mai ales ca nu-mi doream un binoclu.Apoi am vazut in primul rand ca acest binoclu era mai scump decat laptopul si in plus mi-am dat seama ca am atractie catre astronomie...:) .Imi doresc sa-l folosesc dar nu stiu nici cum si nici in ce scopuri l-as putea folosii, mai ales ca nu cunosc termenii"tehnici" de specialitate.Acesta este primul site pe care l-am gasit in acest domeniu si de aceea am scris aici.Pe cutia binoclului scrie exact asa: Apogee 20-32x88mm Binoculars Right-Angle Astro VUE Series w/ Two Sets of Eyepieces & Aluminum Case RA-88-SA. Asi dori sa imi spuna cineva care se pricepe, acesta este un binoclu pentru terestru sau pentru cer?Nu am mai avut un binoclu inainte si nici nu am mai privit printr-unul. Scuzati-mi nepriceperea.Va multumesc