-----------------------------------
MariusP
18 Sep 2022 19:27


-----------------------------------
A&#537; sugera adăugarea a 3 bra&#539;e în interior pe un hub central care să intre în &#539;eavă. Rigiditatea trepiedului spore&#537;te considerabil.Bună idee, Tavi! Dacă stabilitatea actuală îmi va face probleme la puteri mari, voi lua în considerare sporirea rigidită&#539;ii trepiedului.

Felicitari pentru imbunatatirea dotarii instrumentale, spor la observatii!Mul&#539;umesc, Mircea. După mai multe instrumente care mi-au trecut prin mână &#537;i pe la ochi, m-am oprit la Mak-ul de 127 mm, care pare ideal pentru mine, împreună cu montura Goto &#537;i trepied. Până acum ăsta pare "răspunsul final" la căutările mele...

Vad ca reusesti sa cuceresti noi teritorii ... si sa regasesti pasiuni mai vechi !  :wink: He, he!  :lol:

Ce parere ai acum despre TS Zoom Deluxe 7-21mm, deci dupa o mai indelungata utilizare ?Din păcate, rar prind momente fără turbulen&#539;ă din balcon sau de la geam pentru a putea aprecia corect calitatea ocularului, dar cred că faptul că folosesc doar Zoom-ul 8-24 mm pe Mak &#537;i doar Deluxe-ul 7-21 mm pe Newton-ul de 150/750 mm e suficient ca să-&#539;i dai seama cât apreciez cele două oculare!  :wink: