-----------------------------------
AVD
30 Aug 2022 13:19

Canon 50D astromod
-----------------------------------
Vand Canon 50D cu filtrul LP2 scos (inca are filtrul IR/UV cu elementul piezo) aprox 26k cadre (se vede in poze)

Atentie:
Aparatul a fost cumparat ca defect (Err 30). Problema era un senzor de pozitie al shutter-ului pe care l-am inlocuit. Am scos filtrul LP2 pentru astrofoto si am calibrat senzorul CMOS cat am putut eu de bine (sunt la nivelul de hobby, nu sunt profi, nu am pregatire) pentru a face poze okay si cu autofocusul cu phase detection (cel care e folosit cand se fac pozele prin vizor. Cel din Live View nu are treaba cu ajustarea asta si functioneaza okay). Se poate realiza AF Microadjustment din setari pentru fiecare obiectiv in parte si va retine setarile cand se schimba obiectivele. 
Bateria este cea originala din 2009 probabil, deci tine vreo 30 40 de cadre. Dau la pachet si un adaptor la 12V DIY, plus incarcatorul original. 
Vine cu un card CF de 8GB pe care are instalat Magic Lantern deja, plus capac pentru body.

Pretul este 400 de lei. 
Din nou, este un aparat la care s-a umblat, a fost desfacut si reparat de un amator, deci va asumati riscul :) 

As prefera doar livrare personala, ca sa puteti testa aparatul si sa fim amandoi impacati cu gandul ca nu exista nemultumiri cand il primiti. 
Ne putem intalni in Bucuresti, preferabil zona Militari.