-----------------------------------
bogdanbacila
11 Aug 2022 20:39


-----------------------------------
Nu as vrea sa duc dicutia in deriva, dar totusi trebuie sa reamintim niste reguli.

Regulile spun ca nu putem expune produse in sectiunea de vanzare, peste pretul de piata. 

Ca un sfat prietenesc, iti pot spune ca eu, ca un simplu cumparator, sunt interesat de a cumpara un produs second, chiar si daca este in stare impecabila, atunci cand pretul este "adaptat" cu situatia.
Situatia inseamna ca in Romania, de exemplu, garantia nu este transferabila. Un dezavantaj, din pacate.. dar asa stau lucrurile.. Deasemenea, pentru o derudecere de 10%, eu personal, prefer sa cumpar din "magazin".. am garantie, drept de retur, si satisfactia ca dezlipesc eu abtibildul.. :)

Legat de modul cum punem problema.. aici suntem oameni si oameni, legati de pasiunea asta pe care o numim atronomie.. si incercam sa punem problema clar, dar pe un ton lejer.. suntem toti colegi, pana la urma. 

cat despre interventia lui Armand, pe care il cunosc personal, si pot spune ca stie ce vorbeste in materie de astronomie, trebuie sa ii dau dreptate, la fel cum si eu am intervenit in trecut, atunci cand unii colegi, mai noi pe forum, poate nu reusesc sa citeasca regulamentul de vanzari, inainte de a posta un anunt.. mi s-a intamplat si mie.. mi s-a atras atentia, am corectat ce era de corectat, si mi-am continuat de viata..

Diplomatia e o arta..  :)

Te sfatuiesc sa citesti regulementul pentru sectiunea "bazar (privat)", pentru ca te va ajuta pe viitor.

Spor la vanzare.