-----------------------------------
iulian90
18 Apr 2022 14:43


-----------------------------------
Nu cred ca m-am exprimat eu bine. :) Camera merge pe modul normal in PHD, apar si setarile camerei daca dau clic pe butonul din partea de jos -mijloc a ferestrei softului,  insa nu prea ma multumeste din cauza zgomotului cam mare si a sensibilitatii cam mici ,detectand stele cu magnitudinea de pana la 5. Banuiesc ca face stacking dintr-un anumit numar de cadre ,depinzand de durata expunerii si de FPS, cu cat sunt mai mari cu atat mai multe cadre stackuieste softul, iar modul aceste nu este chiar bun fiindca prezinta mai mult zgomot decat in modul LE , de expunere lunga. 
Insa in modul LE era problema principala , camera nu parea sa mearga deloc pe PHD2 , dar fiindca nu am nimerit eu bine setarile din portul COM-Serial. 
Azi am mai testat-o din nou pe PHD2 si am facut incercari cu diverse configuratii de control al expunerii, Amp Off,  pana ce am ajuns la configuratia din una dintre imaginile de ma jos si am vazut ca functioneaza camera. Insa daca softul nu "vede" macar ceva care sa semene a stea, mareste la maxim amplificarea camerei si in locul imaginii apar numai purici de la zgomotul camerei. Ramane de vazut cand se va imbuna vreme sa fac o proba intr-o seara senina si sa vad daca se merita sa folosesc aceasta camera pentru guiding. :)