-----------------------------------
bogdanbacila
06 Ian 2022 11:59


-----------------------------------
Forum-uri de profil de afara, unde se si comercializeaza diverse accesorii astro, ar fi astrobuysell din UK, si stargazerslounge. Nu pun link-urile directe, sa nu fie probleme, dar le gasesti usor pe google.
Ar mai fi si astromart, dar este platit, lunar.

Ca o parere personala, a unuia care a schimbat o tona de accesorii si componente, e greu sa dai telescopul in cauza la pretul cerut. Nu ca asa vreau eu, dar cunosc piata second destul de bine.

Este un telescop frumos, considerat ca fiind cel mai bun buget scope pentru inceputul in astrofotografie. Chiar si asa, cand discutam de foto, discutam de accesorii importante ce s-ar cauta impreuna cu telescopul: un flattener/reducer bun, testat, cu imagini de referinta in ceea ce priveste corectia, un set de inele solid, o sina vixen/losmandy rigida, un focuser mai serios.. astea sunt cerinte pe partea de foto... pe vizual, poti merge cu dotariile initiale, dar nu cred ca poti obtine pretul cerut..

Iti doresc succes cu vanzarea, si sa reusesti sa finantezi noul telescop (care este foarte interesant), tot ce am facut este sa iti dau un "free-up" cu oarerea mea personala legata de unde este piata SH.

Spor.