-----------------------------------
dragos.n
27 Noi 2021 01:03


-----------------------------------
Cadi, iti urez sa fi sanatos, si lucrurile pe aici, pe planeta asta, sa se schimbe un pic, pe ici pe colo, adica prin partile esentiale, astfel incat in 2035 sa iti aduci aminte de discutia asta. Asa cum si eu imi aduc aminte de primul zbor pe Luna, si de toate proiectele pe care NASA ni le promitea atunci. Ca vom avea baze permanente pe Luna in 1985, ca pana in 2000 vom merge pe Marte, si alte vise frumoase. Ca vorba ta, la NASA lucreaza oameni seriosi, bine pregatiti, care stiu sa vorbeasca frumos. Era sa scriu ''sa minta frumos'', dar am reusit sa ma abtin.

Pana atunci, imi aduc aminte ca in urma cu doar cativa ani era un program care recruta fraieri, pardon, voluntari pentru a coloniza planeta Marte incepand din anul 2020. Si au fost multi creduli care s-au inscris, si presa le facea reclama, ii prezenta ca pe niste mari valori. Dupa care, in 2019, initiatorul marelui program a anuntat ca datorita unor dificultati tehnice, programul este anulat. Probabil nu reusea sa-si lege sireturile, sau ceva asemanator.